domingo, 12 de diciembre de 2010

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina és un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.


POLLASTRE A LA TARONJA

Ingredients:
1 pollastre tallat a quarts
4 taronges
2 llimones

1 cullerada petita de Maizena
1 got petit de vi blanc
1 polsim de pebre
30 g de mantega
sal

Preparació:

Escalfa la mantega en un recipient apte per al forn i daura el pollastre lleugerament. Desprès fica-ho al forn i cou-lo durant uns 30 minuts.
Mentrestant esprem les llimones i 2 taronges. Pela i talla a gallons les altres dos taronges.
Posa el sucre en cassó, afegeix el vinagre i escalfa-ho fins obtenir un caramel daurat. Afegeix el suc de llimona i taronja, els gallons de la taronja i el vi. Salpebra i cou uns 5 minuts.
Retira el pollastre de la safata. Afegeix la salsa, rasca el fons i aboca la Maizena desfeta en aigua. Cou la salsa uns 5 minuts i aboca-la damunt del pollastre.


Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]