domingo, 5 de diciembre de 2010
La Bona Cuina

La Bona Cuina
La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.
COSTELLES D'ANYELL AL BRANDI

Ingredients:
8 costelles d’anyell
75 g. de mantega
6 cullerades de crema de llet Mantega
1 culleradeta de mostassa
1 copa de brandi
Preparació:
Fon la mantega en una paella. Daura les costelles per ambdós costats, assaona-les i retira-les.
Aboca en la mateixa paella la crema, la mostassa i el brandi, cou a foc lent sense deixar de remoure fins que el brandi s’evapori.
Posa les costelles en la paella i escalfa-les amb la salsa tres minuts més.
Consell:
Es poden servir acompanyades de patatetes al vapor o de verdures saltades.
Etiquetas: bonacuina09
Suscribirse a Entradas [Atom]