domingo, 5 de diciembre de 2010

La Bona Cuina



La Bona Cuina

La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.



COSTELLES D'ANYELL AL BRANDI



Ingredients:
8 costelles d’anyell
75 g. de mantega
6 cullerades de crema de llet Mantega
1 culleradeta de mostassa
1 copa de brandi

Preparació:
Fon la mantega en una paella. Daura les costelles per ambdós costats, assaona-les i retira-les.
Aboca en la mateixa paella la crema, la mostassa i el brandi, cou a foc lent sense deixar de remoure fins que el brandi s’evapori.
Posa les costelles en la paella i escalfa-les amb la salsa tres minuts més.

Consell:
Es poden servir acompanyades de patatetes al vapor o de verdures saltades.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]