lunes, 6 de diciembre de 2010

Des de la meva finestra

La crisi dels controladors aeris
La crisi aeronàutica espanyola dels dies 3,4 i 5 de desembre, a més de les enrabiades i les pèrdues econòmiques, deixarà una nota negativa en el sector turístic espanyol, a la vegada que profunditza en la ja malmesa imatge internacional del nostre país.

Les informacions sobre aquesta crisi surten en tots els mitjans de comunicació i tothom opina; es clar que el govern és qui té el major poder de comunicació i en la premsa estrangera les informacions diuen més coses que aquí.

Deixant ben clar que pensem que la normativa laboral es té de complir i que per tant, les vagues es tenen d’anunciar, cosa que en aquest cas no s’ha fet, hem de constatar un seguit de dades objectives, o si més no, molt anteriors a la crisi, que ens poden ajudar a entendre els fets.

Els controladors són treballadors de l’empresa pública AENA, que depèn del ministeri de Fomento, és a dir, els controladors són empleats del ministre Blanco. Doncs si és així, no entenem perquè el ministre Blanco, no accepta tenir una reunió amb els controladors, per parlar sobre els seus problemes laborals (que no tenen res a veure amb qüestions econòmiques).


Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:

Controladores Aéreos entrevista en Antena3

Más de 20 horas con el espacio aéreo cerrado

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]