lunes, 13 de diciembre de 2010

Col·laboradors

Les propostes dels "AMICS DE LA LLETJA"

Un grup que gent preocupada pel deute de l’Ajuntament de Lleida, ens fa arribar les seves propostes per reanimar la malmesa economia lleidatana. Diuen haver-se iniciat com a grup, desprès de veure com la Paeria paral·lelament a la inauguració de la Llotja en temps de crisi, va muntar el grup de “Amics de la Llotja”.

Sembla ser que els AMICS DE LA LLETJA han estat pensant com reanimar la economia dels lleidatans, ja sabeu que la gent no viu de inauguracions (ni de xocolatades), sinó del souet o l’atur (aviat serem meitat i meitat) que cobra cada mes.

Primer presenten una proposta per emetre uns Bons (BONS SENY) de la Paeria de Lleida, amb un tipus d’interès prou interessant.



Desprès afegeixen comprar uns dècims de loteria, personalitzats amb els primers Amics de la Llotja.




Una altra proposta dels AMICS DE LA LLETJA és, convidar a la Llotja a personalitats mediàtiques de la faràndula. Ja es sap, que el “morbo” ven totes les entrades. Diuen que d’aquesta manera, no faria falta regalar la meitat de les entrades cada cop que hi ha una actuació, per tal de que la Llotja es vegi plena.



No sabem si aquestes propostes aconseguiran rebaixar el gran deute que ofega l’Ajuntament de Lleida. A més els AMICS DE LA LLETJA, es mostrem molt preocupats perquè diuen NO SABER COM FAREM PER PAGAR LA LLOTJA?
Si tal cosa és així, nosaltres en sumem a la preocupació dels AMICS DE LA LLETJA, tot i preguntant al Sr. Alcalde i a la Sra. Regidora d’Urbanisme:
¿COM HO FAREM PER PAGAR LA LLOTJA...COM, COM...?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]