jueves, 4 de noviembre de 2010

Nyaps d’actualitat

No arbres a Pi i Margall



Ens arriba una queixa que porta aquest comentari: “No arbres a Pi i Margall”. A primera vista resulta ser un comentari singular, desprès expliquen que no significa de cap manera, que els veïns del carrer Pi i Margall s’oposin a tenir arbres al seu carrer, sinó que és totalment al contrari.

De fet és un embolic que porta una mica d’història; Veïns del carrer expliquen, que fa anys, quan l’Ajuntament va arranjar el carrer, va plantar vint arbres només en una de les voreres, dels quals només en van arrelar quatre (alguns ja fa temps que els van tallar). Denuncien que a dia d’avui encara no han estat reposats els setze arbres morts, a pesar de que diuen haver telefonat a l’Ajuntament, reclamant que fossin reposats; la resposta sempre va ser la mateixa: No es preocupi que ja prenem nota i seran reposats. ¡Potser no els van enganyar; el que no els van dir, és quan!

Veïns del carrer diuen no explicar-se, com un Ajuntament que diu ser tant ecologista, manté durant anys, setze arbres morts al carrer. Es pregunten si no deuen ser uns ecologistes només “de pancarta”, i demanen al Sr. Alcalde i a la Regidora d’Urbanisme, que prenguin nota per reposar-los aquest hivern, i que si tenen tant problema per a fer-ho, doncs ja els reposaran els veïns pel seu compte; és fàcil: no gaire lluny de Lleida hi ha uns xops joves que es poden trasplantar al carrer Pi i Margall.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]