jueves, 11 de noviembre de 2010

La Tira

Gilabert, un president de Diputació confós



El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert ens va anunciar que ara amb un nou sistema, aconseguiran un major control sobre les multes de trànsit, per tal de poder-les cobrar quasi totes.

Sembla vergonyós que un president de Diputació reconegui que no son capaços de cobrar les multes que posen, quan els veïns de Lleida ens veiem les nostres comptes bancàries embargades si no paguem la sanció en el termini establert, per tant, cal preguntar-se: i qui són aquesta gent sancionada qui no se li embarga el compte bancari?

Ens sembla penós que el president de la Diputació faci aquest anunci tot i fent autobombo, com si hagués aconseguit una fita lloable, quan només està confessant incompetència o desinterès. Recordem que no fa tants anys, ens vam assabentar de com la Diputació havia deixat prescriure molts rebuts de IBI que sumaven una xifra molt gran i molts titulars no eren precisament, ni empleats del comerç, ni escombraries, ni pagesos, ni per dir-ho clarament, gent de pocs recursos.
Ara el president Gilabert anuncia que presentarà un recurs per la sentencia contra l’ús prioritari del català a la Diputació. Una qüestió que no preocupa gents ni mica al veïnat de Lleida. Un altre un brindis al sol.


Més ens valdria a tots, que el president Gilabert es fes reso dels problemes reals que tenim els veïns de Lleida, que no tenen res a veure amb el cobrament de les multes de trànsit, ni amb l’ús prioritari del català a la Diputació, sinó amb la manca de llocs de treball. Potser algú li tindria de dir al president, que tenim a la província més de 27.000 treballadors aturats, als que per aquest motiu, acompanyen tristament multitud de drames familiars. Que a més, molts dels quals han perdut ja com a conseqüència el seu pis. I el que reclama la ciutadania, no és el total cobrament de les multes de trànsit (que donaven per cobrades), ni l’ús prioritari del català a la Diputació (que no ens pertorba el son), el que esperem sentir és una gran oferta de llocs de treball estable per tots aquests aturats, encara que no sigui ser President de Diputació com Gilabert, amb un sou anual de 108.000 euros, el president de Diputació que més cobra, per darrera de Celestino Corbacho que cobra 144.000 euros.

En resum el que venim a dir, és que si un polític no té res positiu per oferir-nos, res que resolgui els nostres problemes ciutadans, val més que calli encara que li paguem un sou monumental, de vegades callats estan mes macos.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]