jueves, 21 de octubre de 2010

Nyaps d’actualitat

El passatge lateral del carrer Bruc



Fa poc es vam assabentar de que els edificis abandonats que han estat embargats per entitats bancàries, estan sent assaltats pels lladres que s’emporten tot el que troben de valuós, incloent-hi les aixetes, els metalls, les cuines i les calderes de calefacció.

Un edifici que esta situat al carrer Bruc és un dels afectats per aquests robatoris. Veïns de la zona ens han portat allí, perquè veiem el que està passant: algú ha rebentat una de les parets laterals de l’edifici abandonat, donant accés a l’interior dels locals comercials, però és que en el passatge lateral del carrer Bruc, hi queda com un espai tocant al carrer, on els vàndals han instal·lat dos sofàs a més d’una taula, com si fos una sala d’estar de carrer.

Els veïns de la zona, denuncien que des de fa temps, els vàndals volten per allí on es reuneixen, la qual cosa diuen haver posat en coneixement de les autoritats que de moment, no han fet res per a impedir-ho. El que temen els veïns, és que la situació acabi enverinant-se, creant un focus de marginació permanent en la zona i es pregunten: Farà alguna cosa per solucionar-ho el nostre Il·lustríssim Alcalde, o mirarà cap un altre costat?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]