lunes, 18 de octubre de 2010

Des de la meva finestra

A can PSC obren l'armari dels espantalls


Molt malament es deuen de veure les coses a la seu del PSC del carrer Nicaragua, si a quaranta dies de les eleccions ja treuen un altre cop de l’armari l’espantall de la por, deu de ser que veuen que els hi va el carro pel pedregar.
He escoltat al mateix president Montilla, assegurar que la independència, si arriba, portarà decadència. Crec que l’Honorable, tindria de ser més coherent, no tractant d’amagar que porta quatre anys governant al costat d’independentistes.

Ara trauran una altra vegada l’últim recurs; la por contra el PP i contra CiU amb el seus eslògans demagògics que ja van utilitzar en les eleccions anteriors, pel estil del: “Si tu no vas, ells tornen”. Desprès ho acompanyen d’un altre missatge excloent per a tots els altres grups polítics que també van utilitzar, pel estil de la seva: “La Catalunya optimista”, com si només poguéssim sentir-nos optimistes quan governen ells.
Doncs, que cadascun miri al seu entorn i comprovarà el nivell d’optimisme que detecta, que és pot comprovar el gran optimisme que es viu a Catalunya en les cues diàries de les oficines del Servei d’Ocupació. També es pot veure la gran sintonia que hi ha entre la ciutadania i el Govern, quan aquest impulsa un estatut, que el Centre d’Estudis d’Opinió (oficial) diu que només interessa al 3,1% dels catalans.

El que tenen a can PSC, és fonamentalment un problema de credibilitat; ni Catalunya és optimista, ni els seus ciutadans tenen ja por dels que poden tornar; la frase més repetida últimament és: “Pitjor ja no podem estar”.

Però deia, que molt malament es deuen veure les coses a la seu del PSC, però també en la del PSOE; una filtració d’un militant crític, diu que tenen una enquesta interna segons la qual, desprès de les properes eleccions municipals del mes de maig, el PSOE no tindrà cap de les alcaldies en les principals capitals de província. No podem saber però de moment, si aquesta enquesta es real, o si només és un altre espantall, al que acompanyaran dient que si perden ells el govern del país, els ciutadans ni cobraran l’atur ni les pensions, ni res de res. Ja només els hi queda amenaçar-nos amb l’espantall de les set plagues bíbliques. I és que davant una realitat que no poden amagar, no els queda més recurs que invocar al mon de l’invisible, a la màgia dels espantalls.
Veurem si els ciutadans es deixaran intimidar per la pretesa màgia dels espantalls o si pel contrari, optaran per ser pràctics, apartant dels governs als que no resolent els seus problemes i que l’únic que saben fer, és moure fantasmes que treuen de dintre l’amari.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]