martes, 19 de octubre de 2010

Col·laboradors

Xiulets i crits. Ha començat el temps de les protestes?



La forta crisi econòmica està obrint els ulls a molts ciutadans que pensaven (alguns fins i tot ho deien), ells eren aliens a les decisions polítiques, Ara veuen
que estaven errats i que les decisions polítiques acaben derivant sempre en conseqüències econòmiques que a tots acaben afectant.

Com sigui que la crisi mossega amb força i s’emporta molts projectes familiars i moltes esperances de supervivència, els ànims estan exaltats i sembla que hagi començat el temps de la protesta:

El dia 10, el ministre de l’Interior, Rubalcaba, va ser xiulat i escridassat per membres de la Guardia Civil.

El dia 12, un bon grup de gent van xiular i escridassar a Zapatero, en el Desfile de la Hispanidad.

El dia 13, la consellera de la Generalitat Montserrat Tura, va ser xiulada i escridassada en una presentació d’obres al Canyeret (Lleida).

El dia 15 la consellera de Generalitat, Geli va estar rebuda amb una forta xiulada en un acte al Hospital de Santa Maria de Lleida.

El dia 17 el vice-president Chaves i l’alcalde Monteseirin a Sevilla, son xiulats i fortament escridassats per funcionaris.

Tantes protestes encadenades no tenen pinta de ser un fet puntual o anecdòtic, sinó que semblen tenir una intenció de continuïtat.


Abucheos a Zapatero
(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:)
Gran pitada a Zapatero

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]