lunes, 27 de septiembre de 2010

la Tira


Qui ha de pagar la Llotja?

L’alcalde Ros, va inaugurar molt ufanós, la seva obra màxima: la Llotja. Un edifici que a uns agrada i a altres no, amb façana revestida de plaques de pedra importades de Brasil.
Un edifici que uns aplaudeixen i altres critiquen, perquè diuen ha costat molts diners en temps de crisi, quan a Lleida ja teníem un altre edifici com és L’Auditori; també ens va costar molts diners i pot servir perfectament, com sala auditori, teatre i congressual.

Però els últims rumors que corren sobre la Llotja, no parlen de la conveniència o no d’aquest edifici, sinó d’un altre aspecte: es pregunten sobre el pagament de la Llotja, sobre si l’edifici està pagat o no?

Hem trobat a l’hemeroteca, que la Llotja es tenia de pagar amb els 49,5 milions d’euros, que l’empresa CERBAT tenia de pagar pels dos patis on s’havia de construir les “torres de la Llotja”.

Ara però, desprès de tanta inauguració pomposa i de tanta propaganda, la lògica diu, que si no s’han fet les dues torres de pisos, i per tant no s’han pogut vendre uns pisos inexistents, com es paguen els 45 milions d’euros que l’Alcalde diu que costa la Llotja? Tampoc sabem si és que està pagada o si pel contrari, encara es deu?
Malgrat que aquest un rumor que corre per Lleida des de començaments d’estiu, l’Alcalde no ha explicat si està pagada, i si no és així, qui l’ha de pagar.

Arribarem a l’extrem, de que l’Alcalde ens va dir que la Llotja es pagaria amb la venda dels dos solars i ara la tindrem de pagar entre tots?

Aprofundint en la qüestió, és honest construir un edifici de luxe en temps de crisi, per poder-se fer propaganda, quan l’hem de pagar entre tots?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]