martes, 21 de septiembre de 2010

la Tira

Un Alcalde molt ben guardat



Ens acaba d’arribar un ressò d’aquest estiu que està acabant, no es tracta d’una referència al desastre econòmic del país, ni de la retrògrada reforma laboral, ni tampoc de la entelèquia independentista, sinó que parla de vacances, d’aquests dies que molts treballadors tenim de descans laboral per dedicar-los a l’oci, per dedicar-los en definitiva, a alguna activitat lúdica que ens agradi.
Parlem doncs de vacances, però de les vacances estiuenques de l’Alcalde de Lleida a Cambrils, on ell disposa, no ja d’un apartament ”Socialista i Obrer”, sinó d’un ampli xalet a tot luxe, del que es diu, no té res que envejar a les propietats de la mateixa duquessa De Alba.

Però el comentari que ens ha arribat, no incideix en el luxe que no és ni ”Socialista ni Obrer”, sinó per a rics; el comentari parla de la companyia, es a dir dels acompanyants, perquè per Cambrils, diuen veure al nostre Alcalde permanentment custodiat per dos guardaespatlles durant tot el dia, però els dos vigilants del mati no són els de la tarda i possiblement tampoc són els de la nit.

La pregunta que es fan, té a veure amb la lògica més elemental: si l’alcalde Ros, necessita custodia les vint-i-quatre hores del dia, deu de ser per alguna raó de pes, i com sigui que mai s’ha explicat, sent com és una despesa important pel nostre escurat Ajuntament, es pregunten, de que té por el nostre Alcalde? Qui el té amenaçat, o a qui tem ell per demanar aquesta custodia?
Volen pensar que no entra dins dels possibles, una amenaça terrorista en estar lluny de la zona afectada. Tampoc ell s’ha distingit mai per criticar-los durament. Aleshores de que es tracta?
No serà que en les tasques de govern Municipal, el nostre Alcalde ha fet algunes lletges juguesques econòmiques en perjudici de no sabem qui, i que ara el Paer en Cap, tem per la seva seguretat personal? Què hi deu d’haver, quina deu de ser la causa de tant gran vigilància?

I si no hi ha cap amenaça, es pregunten perquè hem de pagar entre tots, la despesa de dos guardaespatlles cada dia, a un Alcalde d’una ciutat de 123.000 habitants; perquè si la resposta fos la vigilància preventiva, doncs mira pel mateix preu, els Veïns de Lleida també demanem que la Guardia Urbana al complert, patrulli per tota la ciutat les vint-i-quatre hores del dia, en missió preventiva.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]