viernes, 3 de septiembre de 2010

la Tira

Senyoretes de "moral distreta" fan el carrer a Lleida?



Era el 30 de gener del 2009, quan l’Ajuntament de Lleida va aprovar modificar l’Ordenança de Civisme, per poder sancionar amb multes de fins a 3.000 euros la prostitució al carrer. Aquesta va ser la solució proposada i aprovada pel nostre Alcalde, una solució en definitiva, que es redueix a la repressió, encara que som molts els que creiem, que la millor solució a aquesta qüestió (que sempre ha existit i possiblement sempre existirà), és la regulació, tal i com l’apliquen en altres països avançats.

Atemorides les senyores de “moral distreta”, van desaparèixer dels nostres carrers i el nostre Alcalde es va convertir en el campió de la lluita contra la prostitució al carrer. Aquestes senyores van fer cap a les carreteres fora del terme i allí se les pot veure, a peu de carretera.
Però van desaparèixer de tots els carrers de Lleida? Noooo...van quedar algunes raconades que es resisteixen, com per exemple: part del carrer La Palma, l’entrada al carrer Caldereries i la zona pròxima al carrer Major, durant el dia, que per la nit es traslladen a la Passarel·la. Són unes zones on estan presumptament “fent el carrer”, dia rere dia, unes senyoretes de color. Concretament a les 13 hores d’un dimecres, s’han contat set senyoretes (La Palma i Caldereries), que fins i tot, semblen menors d’edat.

Veïns de la zona, que ens adrecen la seva queixa, parlen de 19 senyoretes en total i uns preus de 10 euros per servei, afirmant que aquesta situació la venen denunciant des del mes de juny sense haver vist cap resultat.
Els Veïns de la zona estan preocupats amb aquesta situació. També ho estan els Veïns i comerciants del carrer Major ubicats en aquesta zona, que fa pocs anys van tenir de pagar unes elevades contribucions especials per pavimentar (per tercera vegada) l’Eix Comercial, com perquè ara, en veure prostitució a la zona, pensin que pot ser un element de degradació per aquell entorn.



Queda clar que el nostre Alcalde, ja no es campió en la seva lluita contra la prostitució al carrer, en tot cas, és el campió de la incoherència, perquè com s’entén sinó, que just a trenta metres d’on estan aquestes senyoretes del carrer Caldereries, hi ha el Departament Municipal del:
“Servei d’Informació i Atenció a les Dones, CASAL DE LA DONA, Regidoria de Polítiques d’Igualtat”.
Com s’explica que ni els responsables d’aquest Departament "d’Atenció a les Dones“ ni la Guardia Urbana, no s’han adonat d’aquesta situació, contraria a l’Ordenança de civisme? Cegueses a part, el responsable màxim de tot l’Ajuntament és l’Alcalde. Ens preguntem que farà ara al respecte, ell que es creia campió, en seva la lluita repressiva contra la prostitució al carrer?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]