lunes, 20 de septiembre de 2010

Des de la meva finestra

La desafecció d'un governant
  


En el Consell Nacional dels socialistes catalans que es va celebrar fa dos dies, va intervenir el primer secretari del PSC, i president de la Generalitat, José Montilla, qui en la seu discurs ens va deixar algunes “perles” bastant il·lustratives: en primer lloc va fer referència a la seva obra de Govern, ressaltant que l’eslògan de fa quatre anys: “Fets, no paraules”; doncs veiem que ha passat, totes les paraules de millora, totes les promeses han anat a norris, ja que l’estat social dels catalans ha empitjorat molt i el descontent es manifest, però no es tracta de una apreciació meva, sinó que és el mateix Montilla qui no para de parlar de “desafecció”, en el sentit de que els ciutadans de Catalunya estem decebuts i cada cop mes allunyats de la classe política que ens governa. S’ha preguntat el motiu? Doncs perquè la labor del seu govern ha estat només paraules, i no hem vist cap d’aquelles promeses que van il·lusionar als ciutadans. Només hem vist, desastre rere desastre.

També va afegir que “si CiU torna al Govern, Catalunya tornarà enrere”. Ningú des de el PSC ha explicat quin és el significat d’aquesta frase lapidaria, però molts ciutadans que tenen i temen, el greu problema de l’atur, poden arribar a la conclusió de que si el ara president de Govern de la Generalitat, ens diu tal cosa, pot significar que sap, que si CiU torna a Governar, la taxa d’atur podria passar des del 21% com està ara, al 8% que era com quan governava CiU.
Es a dir, un primer secretari general del PSC, que clarament, fa campanya a favor de CiU. Sembla un plantejament fet sense cap mena de dubte, des de la desafecció, però de la desafecció d’un governant respecte als ciutadans, ja que no s’ha assabentat encara, de que el problema més gruixut que té el poble de Catalunya des de fa uns anys, no és la catalanitat sinó el problema econòmic que genera l’atur.
La prepotència i el distanciament dels ciutadans, que practica des del poder la nova aristocràcia política, es fa palesa una vegada més amb aquestes declaracions tant desafortunades.

President: els ciutadans de Catalunya, necessitem solucions, no prepotent aristocràcia política, ni “papanatismes” propis d’un xerraire de fira; està en joc el benestar de molts ciutadans de Catalunya sense feina i que ja comencen a perdre totes les esperances.

Senyor President, si no en sabeu més, plegueu; penseu una mica en els milers de catalans i catalanes, que han perdut el seu pis perquè es troben a l’atur i necessiten una solució al seu greu problema, penseu que no és una qüestió se sectarisme, sinó d’elemental subsistència.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]