miércoles, 11 de agosto de 2010

Des de la meva finestra

Memòries d'un desmemoria't



Desprès de haver estat empresonat dos mesos per presumpta corrupció, el ex alcalde socialista de Santa Coloma de Gramenet, Bertomeu Muñoz, acaba de declarar que no sap si ha estat expulsat del partit, concretament diu que no ho recorda.

Com exemple de sistema, veiem com la majoria parlamentaria catalana formada pel tripartit, PSC-ICV-ERC s’han oposat a que s’investigui a fons el cas “Pretoria”; és la mateixa postura que adopta en casos similars el PSOE d’Andalusia; queda clar que al partit socialista no l’interessa que hi hagi transparència en tots aquests assumptes, i sembla que la negativa acabarà alimentant cada cop més, la sospita de que darrera de aquests casos que no es volen investigar, s’amaga un finançament irregular i il·legal de partit. Seria aquest tres, quatre, cinc per cent o qui sap quant, que carregat a les obres publiques, acabem pagant entre tots a traves d’impostos per finançar a un partit que està en el poder, es clar que a Catalunya les sospites s’amplien al cas Millet. En aquest apartat entra també el cas Gurtel, tal i com va passar anteriorment amb el cas Filesa.

No obstant havíem començat amb unes memòries que Bertomeu Muñoz diu haver perdut; està clar que tal situació requereix un remei urgent: cues de pansa a sacs per a en Muñoz, a veure si pot acabar recordant que passava a l’Ajuntament de Santa Coloma, quan la seva predecessora, Manuela de Madre era alcaldessa? Que va motivar que al 2002 Manuela de Madre, abandonés precipitadament l’alcaldia, quina va estar la causa; la fibromialgia o que potser es va assabentar de que la fiscalia estava investigant el seu Ajuntament?

Es recorda Muñoz, si ell era sabedor de que la fiscalia investigava l’Ajuntament del que era regidor, quan gràcies a la dedocracia, va estar anomenat alcalde per Manuela de Madre? Tot es qüestió de fer memòria; cues de pansa a sacs.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]