miércoles, 11 de agosto de 2010

Des de la meva finestra

Prou curses de braus



El Parlament de Catalunya va aprovar prohibir les curses de braus en tot el territori, una prohibició que només podia afectar ja, a la plaza Monumental de Barcelona, que era la única que funcionava a tot Catalunya, i si fa trenta anys funcionava la de Tarragona, ara està reconvertida perquè no hi havia assistència de públic. Era segurament el destí que esperava a la Monumental, només era qüestió de temps.

Aquesta decisió posa de manifest un cop més, el prohibicionisme demostrat pel tripartit, o el que és el mateix, un dirigisme que impedeix les petites llibertats personals.

A nosaltres no es agraden les curses de braus, però tampoc ens agraden els enganys; posar com excusa per prohibir, la eliminació del maltractament animal resulta ser de allò més ridícul, quan la major part dels diputats que van votar en favor de la prohibició, segurament els agrada menjar-se una paella ja sigui amb conill o amb peix, doncs bé, el conill per poder-lo posar a la paella es té de matar primer, la qual cosa suposa un maltractament. Amb el peix i el marisc que es posa a la paella també passa el mateix: el peix mor ofegat fora l’aigua i fins i tot, musclos i cloïsses es posen vius a la paella.

A més, alguns d’aquests diputats acudeixen a l’Aplec del Caragol de Lleida, on mengen caragols que s’han posat vius a la llauna sobre el foc. Com és que no diuen res sobre aquest tema? No és maltractament animal això, o és que conills, porcs,vaques, bens, peix, marisc etc, no són animals?

No serà que certs grups polítics, han instrumentalitzat als col·lectius antitaurins, degut a certs interessos electoralistes, per anar contra una simbologia espanyola?

No sembla que si els arguments fossin realment animalistes, es a dir, tendents a evitar el maltractament animal, tindrien de ser extensius a tots els animals?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]