jueves, 15 de julio de 2010

Mon veïnal



SOBRE LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE CAPPONT

Benvolguts veïns/es:

Con sabeu, cada any al mes de juny celebrem la Festa Major del barri, organitzada per l’Associació de Veïns i des del voluntariat, juntament amb altres entitats del barri.

La Festa Major del Barri es finança en gran manera, amb les subvencions que rep l’Associació de Veïns de l’Ajuntament, també amb la col·laboració de comerciants del barri.

El problema financer afegit que aquest any hem tingut, és que fins al 8 de juny no vàrem percebre de l’Ajuntament, la subvenció dels 4.500 euros corresponen a l’any 2009; per aquest motiu en el seu dia i desprès d’haver-ho reclamat a l’Ajuntament, vam tenir de desdir-nos de tot el que teníem contractat pel mes de juny, perquè no sabien si efectivament cobraríem la subvenció del 2009. En tot cas, muntar la Festa Major en pocs dies no és possible i per tant vam decidir ajornar-la fins al mes de setembre.

A manera d’exemple i perquè tots tinguem una idea, hem de saber que a l’any 2009, l’Ajuntament va donar entre altres, les següents subvencions a barris grans, segons publiquen els BOP, números 103 i 127 de 2009:

AVV Balafia 17.679 €
AVV Pardinyes 28.036 €
AVV Magraners 17.986 €
AVV La Bordeta 16.222 €
AVV Secà Sant Pere 16.968 €
AVV Cappont 4.500 €

Amb aquesta subvenció tant escarransida no tindrem per a fer gran cosa, per tant, tots aquells que vulgueu col·laborar en la Festa Major del barri i tingueu possibilitats, podeu ingressar les vostres aportacions al compte de Unnim (Caixa Sabadell, Dtra. Castells, 8) a nom de l’Associació de Veïns de Cappont. Una altra forma de col·laborar és fent-se soci de la entitat.

Junta de la AVV Cappont

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]