martes, 13 de julio de 2010

la Tira

Més nyaps a la Plaça Blas Infante?



La discutida plaça Blas Infante es va inaugurar el passat 5 de juny; una plaça polèmica en el seu disseny, en la seva construcció, en la seva inauguració, etc. Ben bé sembla, que amb la seva actitud en vers a aquesta plaça, el nostre Alcalde, no ha buscat mai el consens, amb els Veïns del barri, sinó que només ha buscat la polèmica. Realment ara és quan trobem molt encertat, el nom que l’Ajuntament li va posar a la plaça amb tota la petulància possible, allò de les “Torres de les paraules”. Sí, realment aquesta plaça ha generat moltes paraules, encara que les torres siguin mudes, i qui sap si en un futur encara en generarà més; el cert és que de moment no està sent utilitzada pels veïns; ja que no s’hi veu mai ningú.

Desprès van haver unes queixes, perquè a quatre dies de la inauguració una escala metàl·lica ja estava rovellada. Però és que a més, diuen els veïns dels voltants, que des de que es va inaugurar, cada dia han vist operaris treballant per la plaça, fins i tot, els que desprès de publicades les queixes per escala rovellada, van tornar-la a pintar.

Ara ens acaba d’arribar una altra queixa: el passat dia 8, uns operaris estaven obrin un gran forat en un lateral de la plaça; no saben el perquè, ja que és norma en aquest Ajuntament que mai informi al veïnat d’aquestes coses.
El cert és que van obrir un bon forat amb un compressor i desprès el van tapar una altra vegada. Es pregunten: desprès de tants projectes, segons va explicar l’arquitecta, desprès de tants mesos de treball per a construir-la i amb un pressupost tan gran, com és possible, que un mes desprès de haver estat inaugurada, ara es tingui de tornar a obrir? Es pregunten si no serà l’obra de “Pepe Gotera y Otilio, chapuzas a domicilio”?

Que està passant aquí Sr. Alcalde, que hi buscaven al forat? I parlant de tot, vam quedar que es van destinar 2,5 milions d’euros inicials a la construcció de la plaça; i perquè desprès de pagar tants diners ara passen aquestes coses?

Sr. Alcalde, sabrem algun dia, quan va costar finalment la plaça de Blas Infante, “chapuzas” o nyaps inclosos?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]