viernes, 2 de julio de 2010

la Tira

Sr. Alcalde, com ho tenim això de la transparència municipal?



Fa poc van anunciar, que el Parc Científic de Gardeny (PCiTAL), tindrà un centre experimental de cuina. Està bé, potser descobriran noves receptes: caragols amb xocolata o macarrons a la rossini amb salsa manguis. Però estem en temps de crisi econòmica, en temps de autoritàries e injustes retallades de sous i pensions, en temps de taxa d’atur rècord, en temps de vagues laborals i de funcionaris, en un temps que es parla d’una possible intervenció de la UE sobre el nostre país, i en un temps, que no sembla massa pertinent que es facin investigacions culinàries, potser innecessàries, quan per moltes famílies i degut a l’atur, el més prioritari és poder menjar.

Tal vegada sigui temps d’austeritat administrativa, no en el sentit de rebaixar el sou als funcionaris, però sí, en el de rebaixar (o anular) les despeses sumptuàries i fins i tot innecessàries, que no són poques en les nostres administracions, acostumades com estan, a gastar pel broc gros i sense cap control.

Hem estat pensant, que ja que des del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny (PCiTAL) la seva presidenta, regidora Montse Minguez i el seu vicepresident, l’alcalde Àngel Ros, semblen tenir ganes de fer innovacions útils pels Veïns de Lleida, podrien canviar el projecte per un centre experimental de TOTAL TRANSPARÈNCIA MUNICIPAL, que procuri publicar en Diari Oficial, totes les decisions municipals, tal i com mana la Llei.

No s’entén perquè el Sr. Alcalde, Àngel Ros i Sra. Regidora d’Economia, Montse Minguez, no fan públics la totalitat dels comptes de l’Ajuntament de Lleida?

La total transparència municipal que podria esdevenir, d’aquest centre experimental de Transparència del PCiTAL, sens dubte ajudaria a recobrar la credibilitat per part dels Veïns de Lleida, en la seva Administració més propera, i no passaria com ara, quan molts veïns afirmen, que entre ells i els seus governants hi ha un abisme de desconfiança.

A veure si ens tindrem d’acabar creient, allò que diuen, de que en aquest Ajuntament, el més transparent és “lo Marraco”.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]