jueves, 24 de junio de 2010

Queixes veïnals

Què hi teniu contra el Barri de Cappont, Sr. Alcalde?



L’Alcalde de Lleida quan veu un micròfon comença a xerrar com si li haguessin donat corda; xerra i xerra, promet i promet, però desprès s’oblida de complir el promès. Sense buscar massa, ens arriben unes queixes dels Veïns del Barri de Cappont, on només hi ha una sola guarderia o escola bressol, que sempre està saturada i els infants del barri de Cappont, es tenen de portar a guarderies d'altres barris.

Diuen que en la campanya electoral del 2007, l’alcalde Àngel Ros, que promet i promet, els va prometre una nova guarderia al barri, però encara no l’han vista? Potser ha passat de llarg i ha anat a un dels barris privilegiats pel nostre Alcalde, o potser és que va prometre una guarderia imaginaria; no sabem?

Es veu que a més, en l’últim ple municipal pels pressupostos, el grup del PP va fer una proposta, de fer una segona escola bressol al barri de Cappont, proposta que va acceptar l’equip de govern municipal, comprometent-se a fer-la. Ara resulta que fent seguiment de la proposta, el grup del PP va preguntar al regidor Castillo, responsable d’Educació, qui els va informar que aquesta guarderia no es farà en aquesta legislatura.

Es a dir, primer l’Alcalde ho promet i ara diu que no la farà?
A veure Alcalde, com és que prometeu una cosa que desprès no complireu? Vos que aneu cada dia a missa, que no us ha dit el vostre confessor, que no s’ha de dir mentides?

Carai Alcalde, sembla que tenen motiu els Veïns de Cappont, en estar tant queixosos de la vostra labor de govern respecte al barri, els feu una darrera l’altra.

Que hi teniu contra el Barri de Cappont, ens ho podeu explicar?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]