martes, 8 de junio de 2010

Queixes veïnals

Una rajola, dues rajoles, tres rajoles...



Tres rajoles són exactament les que falten al Pont Universitat; uns joves estudiants, ens fan arribar una queixa que li transmetem a l’alcalde Ros, adjuntant la fotografia que ens han proporcionat. Exposen que ells s’han queixat en diverses ocasions però “sense resultats positius”.

Diu que fa un parell d’anys va començar a trencar-se una rajola que va desaparèixer i ningú va reparar. Al cap d’un temps es va començar a desenganxar la del costat i ja eren dues, però ningú les va reposar. Ara, finalment ja són tres les rajoles que falten i ningú les reposa.

Mentre, els estudiants que passen per allí tenen d’estar alerta per tal de no tenir un ensurt si posen el peu dintre el forat i es dobleguen el turmell; perquè d’accidents d’aquest tipus en coneixen uns quants.

Ens diuen que preguntem al Alcalde de Lleida, si amb els grans pressupostos que aprova per a fer obres faraòniques i potser no massa necessàries, no hi haurà un petit sobrant, per reposar les tres rajoles que falten al Pont?
O és que l’Alcalde Ros, espera que la filada de rajoles es vagi desenganxant una rera altra, perquè la quarta ja esta partida per la meitat i amenaça ruïna?

Ei Alcalde, quant ho arreglarem això?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]