sábado, 5 de junio de 2010

Mon veïnal



COMUNICAT DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA BORDETA

En aquest comunicat volem exposar que en els escrits que vàrem fer públics, en cap moment va ser la nostra intenció de calumniar ni injuriar al Sr. Josep Maria Ribes, ex-secretari de l'entitat i ens disculpem.

Només preteníem contestar a las preguntes que ens feien els socis i veïns del barri, en referència als fets que es venien produint en el si de l'entitat veïnal i que han acabat amb l'inici del corresponent procediment sancionador estatutari del secretari d'aquesta entitat, essent conseqüència la denuncia presentada pel referit ex-secretari.

Aquesta Junta Directiva es ratifica en el seu esperit de servei al barri i convida a tots el socis i sòcies a participar en la tasca de servei comuna per mantenir i millorar el nivell de benestar de tots els veïns i veïnes. També convida a tots els veïns i veïnes a fer una única pinya per defensar els interessos comuns i mantenir la pau social.

Per sortir al pas de algunes acusacions sense fonament que s'han escampat pel barri sobre algun membre, s'informa que les comptes de l'entitat estan a disposició de tots els socis i sòcies.

La Junta Directiva

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]