lunes, 21 de junio de 2010

la Tira

Com ho tenim això de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris?
  


En el “run, run” de la ciutat es diuen moltes coses, algunes semblen increïbles, encara que potser, siguin certes. L’últim que ens ha arribat, és que l’Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, un invent del anterior Alcalde de Lleida; i quan tots pensàvem que estava ja oblidat, ara resulta ser un assumpte que està ben viu?

Ara diuen que si l’assumpte de la EMSC, ha arribat a la Fiscalia Anticorrupció de Madrid. S’està parlant fins i tot, de que si a traves d’aquesta empresa, es va pagar el Pavelló Barris Nord, que segons informacions, va acabar costant el triple del import pressupostat?
Hem sentit a dir, que si la factura de instal·lació de aire condicionat es va pagar dues vegades? Que si falten un grapat molt gran de factures i documentació que no apareixent? És cert tot això?

Com que ens sembla una historia increïble, hem estat buscant les actes del Ple de l’Ajuntament de Lleida, referents a aquest assumpte:
En l’Acta de 24 de setembre de 2004, hi posa:

El Sr. Oro (PP), “qualifica de sagnant l’esforç que han estat fent els contribuents durant el darrers anys per atendre les subvencions que ha calgut donar a l’empresa, més de deu milions d’euros entre els anys 1999 i l’actual (2004), la qual cosa suposa vuit-centes mil pessetes diàries”.

El Sr. Tugues (CiU) pregunta el perquè “hi ha últimament una transferència de 900.000 euros a la EMSC. Exposa que no s’ha explicat la manca de 1.329.000 euros”.

Per part de l’equip de govern del moment (PSC-ERC-ICV), responen:
La Sra. Minguez (PSC), diu que els 904.000 euros de l’ultima transferència (2003) van ser per liquidar l’empresa. Intervenen també, el Srs. Sáez (ERC), Pané (ICV) i Alonso (PSC).
Però cap dels quatre donen cap explicació, ni sobre els més de 10 milions d’euros en subvencions donades a la EMSC, ni sobre el 1’3 milions d’euros que manquen?

Esperem que l’alcalde Àngel Ros, ens pugui explicar ja que ell parla per la radio 2 cops cada setmana, que ha passat amb tot aquest assumpte? On han anat a parar els 10 milions d’euros (1.600 milions de ptes) i els 1’3 milions euros, dels que no s’ha donat cap explicació, ja que ni ho va desmentir, ni ho va explicar al Ple de 24 de setembre de 2004? I perquè fa falta donar a l’empresa 900.000 euros quan es tanca?

Ens ha arribat, que darrerament el nostre Alcalde està molt nerviós, molt irascible. Li aconsellem que s’ho prengui amb calma i serenitat, potser que prengui “Calmax”. No sabem on anat a parar el seu “talante”, com tampoc sabem, en que s’han gastat aquests 12 milions llargs d’euros, de diners dels lleidatans?
És potser per aquest assumpte, pel que marxa en fugida cap les llistes electorals del Parlament, on tindrà immunitat parlamentaria?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]