lunes, 14 de junio de 2010

la Tira

Plaça Blas Infante, una inauguració rovellada



La inauguració de la Plaça Blas Infante va estar polèmica per una decisió absurda i desafortunada del nostre Alcalde, qui va impedir parlar al President de l’Associació de Veïns de Cappont, el qual va demanar dirigir-se als assistents, mentre sí li va donar la paraula, al President de la Casa de Andalucia.
Alguns Veïns estan irritats al entendre que aquesta decisió és un reconeixement als andalusos en detriment dels catalans, perquè aquesta plaça està a Catalunya; alguns parlen ja d’una “alcaldada”.

L’alcalde Àngel Ros, en veure’s preguntat per aquesta estranya decisió seva, es va excusar dient que no li va donar la paraula perquè no es volia allargar l’acte ja que feia molta calor. Bé, feia calor, però a 1 del migdia ja sabien que faria calor; s’hagués pogut inaugurar a les 10 del mati.
L’Alcalde va deixar parlar i molta estona a l’arquitecta, que per fer el projecte cobra i no poc, va parlar ell, la regidora d’Urbanisme i el Subdelegat del Govern, tots ells cobren de nosaltres, i també va deixar parlar al President de la Casa de Andalucía, que pel que tenim entès, està col·locat al Departament de Participació Ciutadana i que per tant, també deu cobrar de tots nosaltres, però no va deixar parlar al President de l’Associació de Veïns del barri de Cappont, que és un càrrec de voluntariat, pel que no cobra ni un cèntim.

Aquesta decisió d’Alcalde o alcaldada, està sent molt criticada pels Veïns del Barri, els quals s’han assabentat del assumpte a traves de comentaris de barri, de la premsa i de la radio, de la mateixa manera que està sent criticat que ens gastem 2,5 milions d’euros en una plaça, en temps de crisi.

Desprès de quatre dies de la inauguració, ens han arribat també unes altres queixes d’unes veïnes, que ens han proporcionat una fotografia com a prova; resulta que a quatre dies de la inauguració, una de les dues escales metàl·liques que donen de la Plaça a l’Avinguda València, està ben rovellada.

També ens adjunten una fotografia del dia de la inauguració, on es veu un nen assegut a sobre d’un “caragol”, que està adossat a un tub en posició vertical; esperem que el nen no caigui endarrera, perquè a baix, hi ha la vora d’una gruixuda planxa de ferro, on es podria obrir el cap.

Diuen que a quatre dies de la inauguració (dia 8), a les set de la tarda i amb bon temps i no massa calor, a la plaça Blas Infante, només hi havia una noia amb bicicleta i un jubilat que estava assegut en un banc al costat del riu. No sembla que estigui tenint massa èxit de moment, si bé el regidor Gómez ja va dir, que aquesta plaça podria acabar sent com la Torre Eiffel de París, que primer no li agradava a ningú i desprès està sent visitada per molta gent. Amb tots els nostres respectes, pensem que la comparació es disbaratada; ni Lleida és París, ni sembla que la Torre Eiffel, tingui massa a veure amb els ganxos de la plaça Blas Infante. A beure aigua, que fa la vista clara. Ja veurem si venen tota la tropa de japonesos a fer fotografies com desesperats, tal i com van a París.

En tot cas, no s’entén com a quatre dies de la inauguració les escales metàl·liques ja estiguin rovellades.

Ei Alcalde, que vàreu posar escales barates de segona mà o que?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]