viernes, 11 de junio de 2010

la Tira



Reunió municipal cridanera, al Casal de la Bordeta

Ens hem assabentat, de que ara el nostre alcalde, Sr. Ros, ha tingut una altra ocurrència, es tracta de fer reunions amb els regidors del seu partit, però no a l’Ajuntament, que és on sempre s’havien fet, i que sembla que és, on es tindrien de continuar fent, ara les fa a les biblioteques dels Casals Socials de la ciutat. Aquest dimecres pel mati, va tocar fer la reunió al Casal de la Bordeta; allí van acudir els disciplinats regidors i regidores del seu partit, però vet aquí, que les parets dels Casals, de vegades tenen orelles. I què van sentir? Doncs no cal reproduir ordres inútils, però el que sí els va cridar l’atenció a les orelles de paret, van ser els forts crits que feia. Les parets de la biblioteca ressonaven tremolosament i van témer caure al terra, amb orelles incloses; es clar que han sentit a dir, que si tenen allò que es diu, aluminosi.

Les parets de la biblioteca, no entenen com un Alcalde pot cridar tant i amb tal estat de irritació. També els va semblar sentir, cops de puny a sobre la taula? Alguna d’elles ha expressat des de l’anonimat, que aquella reunió, més que una trobada municipal de treball per la ciutat, semblava una arenga rabiosa d’un sergent chusquero. Ves que hi farem...

Una d’aquestes parets diu tenir una paret parenta a l’Ajuntament, que es veu li ha explicat, com no fa tant de temps, el propi Alcalde es va discutir molt fort amb la seva regidora de Economia. Encara dies desprès, diu que l’han vist amb una cara “molt llarga”. Mal símptoma per a ella, que podria no anar en la pròxima llista electoral, diuen.
També han deixat clar, que aquestes arrancades de molt mal geni, són consubstancials en la persona de l’Alcalde, i sembla que tal cosa la pateixen més, lògicament, els qui estan prop d’ell. Ah, però és que tampoc se li pot portar mai la contraria, perquè si es fa, l’Il·lustríssim Alcalde s’emprenya com un mono?

A veure Alcalde, heu de tenir paciència, ja sabeu que és la mare de la ciència. Heu de tenir tolerància i admetre la pluralitat.


Des d’aquí us recomanem, que com que cada dia aneu a missa, en comptes de encomanar-vos tant a Sant Pancraç, patró de la bona sort en els diners, us encomaneu també al Sant Job, patró de la paciència i la tolerància.

Bé, us voldríem fer una proposta si no us heu de posar a cridar; mireu; volta per la ciutat, que el cas de la Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, està sent investigat per la Fiscalía Anticorrupción de Madrid, per la qual cosa, us proposem que feu les declaracions pertinents a la premsa, per tal de desmentir-ho, si és que aquestes murmuracions són falses.
Però això sí Alcalde (o Sa Senyoria, tal i com us feu dir en el Ple de l’Ajuntament), sense cridar; que no per cridar més, tindreu més raó; vos que aneu cada dia a missa, li podeu preguntar aquesta qüestió al mossèn, que us ho explicarà.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]