martes, 25 de mayo de 2010

la Tira

Un Barri Antic amb uns problemes igual d'antics



La Plataforma per la Dignificació del Pla de l'Aigua, és una associació que va néixer d’un grup de Veïns de la zona, que en no estar d’acord amb les reivindicacions del Barri Antic, va decidir fer un pas endavant per defensar el seu barri. Al mes passat, cansats ja d’aguantar, van emetre un comunicat on es deia que el Barri Antic es una zona on es pot trobar menjar, drogues i putes a preu barat, en paraules del seu portaveu: "El Barri Antic ja és una espècie d'àrea de serveis il·legals que tots els immigrants coneixen".

Asseguren que hi ha bars i domicilis particulars que s’estan fent servir de bordells il·legals, la qual cosa atrau a clients amb pocs recursos que visiten assíduament la zona, una situació que està augmentant per moments, per desesperació de Veïns i comerciants de la zona.
La Plataforma assegura tenir una relació de 45 bordells d’aquesta índole i diuen que la policia no fa més que visites preventives, és a dir per molestar a aquests locals.

Si mirem la hemeroteca; veurem que a la premsa va sortir que al 4 de març, l’Alcalde de Lleida, va assistir a la Junta de Seguretat, on va informar d’una sèrie de dades estadístiques de l’any 2009; una d’elles deia que en tot l’any s’havien imposat 15 multes a prostitutes i 5 a clients (atenent a l’Ordenança de Civisme). En tot això però, hi ha algun indici de que el números no quadren gaire: a veure, quan la Plataforma assegura que te un llistat de 45 bordells que funcionen a bon ritme en la zona, mentre només s’han imposat 20 multes per aquesta qüestió en tota la ciutat, com es pot entendre?

El casc antic sempre ha tingut aquest problema i cap govern municipal hi ha posat solució, i l’actual Alcalde esta fent en aquest aspecte igual que l’anterior, mirar cap un altre costat i que dia passa, any empeny.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]