lunes, 10 de mayo de 2010

Des de la meva finestra

“A mi no em toqueu els ous”



La Associació de Veïns del Pallars, Lo Pedrós, ha anunciat que farà una queixa per escrit al president Montilla i al Síndic de Greuges, manifestant el seu descontent pel maltractament rebut per part del conseller Nadal.

Diuen que en una reunió del 20 d’abril per explicar al conseller la seva proposta sobre la variant de Gerri de la Sal, se li va demanar al conseller que portés la proposta veïnal al Ministerio de Fomento. Els quatre Veïns que van acudir a la reunió, diuen que Nadal els va escridassar i van tenir el temor de que una veïna de les assistents fos agredida per Nadal.
En definitiva, diuen que no van rebre un tracte correcte per part del conseller Nadal que els hi contestà amb frases tant grolleres com: “A mi no em toqueu els ous”.

Es queixen també de la desconsideració de Nadal, ja que desprès de haver fet un viatge de tres hores, des de Gerri de la Sal fins Barcelona, per assistir a una reunió que només va durar mitja hora, i en la que diuen van tenir de suportar amb total incredulitat les provocacions i les sortides de to del conseller, doncs sense saber el perquè, el conseller “es va posar fet una fúria”. Potser no hi havia voluntat d’escoltar o d’atendre la veu dels Veïns.
Des del Departament neguen que Nadal crides a ningú, encara que quatre persones de l’Associació Lo Pedrós presents a la reunió ho testifiquin; pel Departament el que té valor, és el que diu Nadal. Sembla que continuem estant en les mateixes que en l'època de l’imperi absolutista egipci, quan els dissidents eren maltractats, i desgraciadament, sembla que ben poc hem progressat en aquest aspecte, perquè on queda el respecte al ciutadà, que és qui paga a polítics i la política?

Si els Veïns del Pallars es tenen de quedar més tranquils enviant un escrit al president Montilla sobre aquest assumpte que ho facin, però es poden trobar, i és una cosa amb la que han de comptar, de que se’ls hi contesti, tot i dient: “El traçat de la variant no es competència nostra, i no ens consta, que vostès fossin maltractats pel conseller Nadal, de la manera que vostès diuen”, que és com dir: “queixeu-vos al mestre armero”, que no ni hi ha.
Una altra cosa que també es pot donar, és que ni tant sols tinguin contesta al seu escrit.

En definitiva, davant d’aquest assumpte i altres com el Pàrquing de Pagament de l’Arnau, sembla que sigui inútil adreçar cap proposta al Govern de la Generalitat perquè només són valides les seves, i si algú discrepa públicament, és increpat pel poder i fins i tot en ocasions, és tractat de boig, radical, antisistema, pepero, etc, tot menys reconèixer que el poble té tot el dret a dir i exigir la seva. Tot el qual ens porta a preguntar-nos, d’acord amb qui es governa, amb el poble o amb determinats interessos econòmics?

Per cert, aquí parlem del Govern de la Generalitat, però si anem a mirar el Govern de L’Ajuntament de Lleida, ens trobem exactament igual. Així estem.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]