domingo, 18 de abril de 2010

La Bona Cuina




La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.


Conill i cargols del molí



Ingredients:
1 conill
300 g de cargols
1 ceba
3 tomàquets pelats
50 g d’avellanes torrades
4 dents d’all
julivert
farina
pebre negre
sal
romaní
orenga
farigola
1 copa de conyac
1 got de vi blanc
el brou de bullir els cargols

Preparació:
Marinar el dia abans el conill trossejat amb les herbes picades.
Rentar bé els cargols i donar-los un bull. Seguidament canviar-los l’aigua i posar-los novament a bullir durant un quart d’hora, afegint a l’aigua una branca de farigola, sal i un got de vi blanc; desprès els reservem.
En una cassola posarem l’oli, enfarinem el conill i el daurem. El treiem de la cassola i el reservem.
Al mateix oli daurem la ceba i afegim el tomàquet. Quan estigui fet, afegim el conill i la copa de conyac, deixarem reduir i afegirem els cargols junt amb l’aigua de cocció. Farem la picada amb els alls, el julivert i les avellanes; ho afegirem a la cassola. Salpebrem i ho deixarem fer lentament, fins que el conill estigui tendre.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]