martes, 9 de marzo de 2010

Queixes veïnals

Bretolades a Cappont

L’Associació de Veïns de Cappont, ens fa arribar les següents queixes veïnals:

El passat 20 de febrer, a mig matí, un soci de la AVV, va alertar la policia local, perquè en el tram de Dtra. Castells, Riu Ebre i Av. Barcelona, s’estaven fent curses de motos: quatre motos participaven acompanyades d’un cotxe. En acudir la Guardia Urbana, van obrir diligències als joves participants en la cursa, alguns menors d’edat.



El divendres dia 26 de febrer, una sòcia de la AVV va comunicar a la Junta, que havia estat veien com en el armari de recollida de roba usada que hi ha a la Dtra. Castells, un grup de persones de ètnia gitana que havien baixat d’una furgoneta blanca, van introduir a un nen de pocs anys dintre l’armari per la porta superior; el nen des de dintre, anava posant roba al calaix giratori i els altres l’anaven recuperant-la des de fora. Una vegada buidat l’armari de roba que van portar a la furgoneta, el nen va tornar a ficar-se al calaix i els de fora el van recuperar. Aquest procediment és clarament perillós pel nen.




El dissabte dia 6 per la nit, un altre soci que anava cap casa, va veure com en el carrer Sant Joan de Mata i entre dos cotxes aparcats, cremava un munt de diaris. El veí va començar a estirar dels diaris que encara no estaven encesos i va aconseguir treure el foc de davall dels cotxes, aleshores va telefonar a la Guardia Urbana qui va enviar als bombers, per apagar el foc.



Ens preguntem que passa amb la Guardia Urbana? Passa a fer rondes nocturnes de vigilància pels barris de Lleida, o és que només es dedica a la recaptatoria funció diürna de multar, multar i multar als veïns?
Que passa amb la Guardia Urbana Senyor Alcalde? Us ho preguntem perquè vostè, llei en mà, en sou el seu Cap. Els hi maneu que vigilin als barri de Lleida, o és que només els hi maneu que multin per tot, als Veïns de Lleida?

Ens preguntem si els Veïns de Cappont tindran de copiar les patrulles ciutadanes, que fa pocs mesos es van muntar al barri de la Bordeta, quan ja estaven farts d’aguantar les bretolades. Aleshores la Guardia Urbana ben poc apareixia pel barri, ara en canvi diu que hi són cada dia i cada nit.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]