miércoles, 24 de marzo de 2010

la Tira

Tercera Jornada Inaugural a la Llotja de Lleida



Que el nostre Alcalde és un expert en propaganda queda fora de tot dubte, però és clar, tots sabem com és d’enganyosa la propaganda, com és de falsa aquella dita de “lligar els gossos amb llonganisses”, ja que de costum, la propaganda no sol acompanyar als fets.

Ara el nostre Alcalde no fa més que inaugurar, inaugurar i inaugurar. Bé, però el que no fa, és presentar els problemes de la ciutat solucionats. O dit en altres paraules, les fotos a la premsa, els cartells propagandístics i la xerrameca són una cosa, però resoldre problemes ciutadans és una altra.

Però parlem de la Llotja que avui està de moda, tal i com ho va estar al seu dia l’Auditori, i veurem com al 2 de desembre del 2009, el Palau de Congressos teatre municipal de Lleida, la Llotja, va acollir la inauguració del Congrés, sector Transport de la UGT a Catalunya. L’Alcalde present en l’esdeveniment, remarcant la seva gran satisfacció per protagonitzar el primer esdeveniment de la Llotja, la va qualificar com ”el Palau del diàleg i la cultura de Lleida”.
Al 21 de gener del 2010, es va inaugurar la Llotja amb una opera, a la que van assistir les màximes autoritats de la ciutat, a més del Conseller Llena i la vice-presidenta del Congrés, Cunillera, a qui van acompanyar els càrrecs institucionals i polítics de Lleida, amb la llarga llista de patrons, patrocinadors i col·laboradors de la Llotja.

Ahir l’Alcalde va instar un altre cop la inauguració, es a dir la tercera inauguració propagandística de la Llotja, convidant als reis a descobrir una placa, amb tota la pompa que tant li agrada al nostre Alcalde; ministre de Treball i President de la Generalitat inclosos.
Però anem a pams, inaugurar per tres vegades la Llotja, solucionarà algun problema als lleidatans que han perdut la feina, per exemple?
Quina utilitat ciutadana té, inaugurar per tres vegades unes instal·lacions, que en el millor dels casos, només donarà servei a uns pocs i que a més, semblen unes instal·lacions duplicades quan ja tenim un Auditori?

Si anem a l’apartat econòmic, que no és qüestió gens banal avui dia, veurem que en la primera visita real al Parc de Gardeny per posar la primera pedra, ja ens va costar 20.000 euros. No han dit encara quan ens va costar la segona visita (recordeu la mostra del pa). No sabem tampoc quan ens ha costat la tercera visita real d’ahir.

En resum, molta pompa, molta xerrameca, molta propaganda i molta despesa, però els problemes de molts lleidatans continuen sense resoldre. Fins quan tindrem d’aguantar aquesta farsa?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]