domingo, 21 de marzo de 2010

La Bona Cuina



La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.


Truites de riu amb ametlles



Ingredients:
6 truites
100 g de mantega
150 g d’ametlles filetejades
julivert
farina
3 cullerades de suc de llimona
1 cullerada i ½, de vinagre
pebre
sal

Preparació:
Netejar bé les truites, treure’ls les vísceres. Rentar, assecar, salpebrar i enfarinar, sacsejant l’excés. Escalfar la meitat de la mantega en una paella antiadherent i daurar les truites. Es giren perquè es facin igual pels dos costats. Baixar el foc i deixar-les coure a foc suau durant 10 minuts aproximadament i girar-les a mitja cocció.
Mentrestant, torrar les ametlles en el forn o en una paella sense greix. Escórrer les truites, posar-les en una safata de servir, treure’n la pell i regar amb suc de llimona barrejada amb julivert picat.
Adornar amb les ametlles sobre els lloms com si fossin escates.
Mantenir les truites reservades a l’escalfor.
Preparar una salsa , escalfant la mantega restant amb el vinagre. Regar les truites amb la salsa i servir.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]