domingo, 7 de marzo de 2010

La Bona Cuina



La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.


Musclos a la marinera



Ingredients:
2Kg de musclos
1 vas de vi blanc
100 g de tomàquet fregit
100 g de ceba
1 branca d’api
1 branca de julivert
1 polsim de pebre
sal

Preparació:
Netejar els musclos ben nets. Picar la ceba, el julivert i l’api molt fi. Posar tot dins d’una cassola. Afegir el vi, el tomàquet i el pebre (si està molt espès afegir un vas petit d’aigua). Portar a ebullició i deixar coure uns 10 minuts. Posar els musclos. Tapar la cassola i deixar coure uns 10 minuts o fins que els musclos s’obrin.

Consell:
Deixar els musclos un parell d’hores en aigua amb una mica de sal. Això es fa per treure la possible sorra que hi pugui haver en algun d’ells.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]