lunes, 22 de marzo de 2010

Des de la meva finestra

Munar, una “Princesa” que no és pobra de solemnitat
 


Fa 20 anys que Maria Antònia Munar ostenta càrrec en el Govern i Parlament de les Illes Balears. Abans ja havia estat alcaldessa per UCD. En dissoldre’s el partit, va formar un altre de caire centre dretà regionalista, Unió Mallorquina (UM).
Hem de fer una mica de memòria, per constatar que ja en l’any 96, cert diari insinuava que Munar (“sa princesa”, deia) podia tenir problemes de corrupció,

Munar ha set Presidenta del Parlament practicant el recolzament canviant i sense escrúpols d’una subhasta: ¿Qui dona més? Primer va pactar amb el PSOE, desprès amb el PP i al 2007 va pactar un altre cop amb el PSOE.
Però no ha estat fins al febrer de enguany, quant ha tingut de dimitir del seu càrrec de Presidenta del Parlament, a causa d’una acusació segons la qual, Munar hauria donat a Miquel Nadal, la quantitat de 300.000 euros en efectiu (que ella nega), en una reunió mantinguda dintre el cotxe oficial de la pròpia Munar. Diuen uns menorquins que “la munarquia s’acaba’t com ho fan totes les monarquies, amb un rerafons d’escàndols i traïcions”.
El passat divendres, Munar va dipositar 350.000 euros per tal d’eludir la presó condicional, desprès de declarar davant el jutge del cas “Maquillaje”. El seu advocat ha afegit, que ha presentat a més, un recurs per eludir la fiança de responsabilitat civil de 2’6 milions d’euros que ha fixat el jutge per possibles responsabilitats derivades del cas.

Fiscalía Anticorrupción, parla de que presumptament, Munar podia haver comes delictes de suborn, malversació, falsedat documental, prevaricació.

Està clar que hem de deixar que la Justícia aclareixi l’assumpte, però de moment, ningú ens pot prohibir de fer-nos algunes preguntes: Si hi havia comentaris sobre sospites, de presumptes o possibles problemes de corrupció, com és que tant que el PP primer i el PSOE després, van pactar amb UM?
Si Munar li va donar a Nadal 300.000 i ara acaba de dipositar 350.000 euros més al jutjat, d’on treu aquesta senyora tants diners?
Com és que una persona imputada per presumpta corrupció, diposita aquesta gran quantitat i el Jutjat no li fa demostrar d’on ha tret aquests diners?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]