domingo, 28 de febrero de 2010

La Bona Cuina

La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.

Bacallà amb truita d’espinacs



Ingredients:
4 talls de bacallà
¼ de Kg de farina
½ kg d’espinacs
¼ de Kg de fesols
3 ous
4 dents d’all
1 cullerada pebre vermell dolç
oli d’oliva
sal

Preparació:
El bacallà es posa en remulls fins que estigui en el seu punt de sal. Després, en una paella amb oli d’oliva es fregeix, prèviament enfarinat. Una vegada fregit es deixa a part. Els fesols es posen a bullir amb sal, desprès d’estar unes hores en remull. S’escorren i es reserva el líquid de cocció.
Es fa una truita tradicional amb els espinacs, els fesols i els ous. En una cassola de fang s’hi posa oli, uns dents d’all trinxats, una mica de farina, un xic de pebre vermell i s’hi tira el suc de bullir els fesols. Es deixa una estona al foc, i a continuació s’hi incorpora els talls de bacallà i la truita tallada a trossos, al gust de cadascú.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]