viernes, 22 de enero de 2010

Queixes veïnals

Qui pagarà els vidres trencats?



Els Veïns de Lleida ja estem prou ofegats per la crisi, com perquè a més, algun brètol descontrolat faci de les seves, trencant-nos els cotxes durant la nit.
Els Veïns de la zona Avinguda Alacant, últimament s’estan trobant pel mati, cotxes amb els vidres trencats. Avui ha esta l’últim en pocs dies. Òbviament els propietaris dels vehicles sinistrats no queden massa contents amb la sorpresa i s’estranyen d’aquesta onada de vandalisme que amenaça als seus vehicles que estan al carrer correctament aparcats.

Tampoc tenen indicis de qui pot ser el brètol o brètols, que es dediquen a fer aquestes bromes tant pesades i és que les nostres butxaques ja no estan per despeses innecessàries.

Aquests Veïns diuen que per la nit no veuen passar el cotxe patrulla de la Guardia Urbana per la zona i pensen, que si la patrulla passes per allí a hores diferents, els inicivics s’ho pensarien abans de trencar un vidre, doncs corren el risc de ser enxampats.

Els Veïns de la zona Avinguda Alacant, no culpen a ningú, però si que denuncien que manca de vigilància per part de la Guardia Urbana a la zona.
Es pregunten si deu ser veritat, que les patrulles de la Guardia Urbana, solen estar concentrades a altes hores de la nit, en un bar de l’antiga carretera de Barcelona. I és que Lleida és així, carrinclona, Però qui pagarà els vidres trencats?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]