jueves, 14 de enero de 2010

Queixes veïnals

Perquè la Guardia Urbana no vigila al carrer Cappont?



Els Veïns de la zona del carrer Cappont (1ª travessera de l’Avinguda València), diuen estar farts de queixar-se a l’Ajuntament i de telefonar a la Guardia Urbana, perquè en aquest carrer estret i sense sortida, sovint els resulta molt difícil treure el cotxe del pàrking o caminar per la seva estreta vorera.

A pesar de que hi ha una senyal de prohibició d’aparcament en el costat dret del carrer, diàriament hi ha cotxes aparcats que els impedeixen poder sortir del pàrking sense haver de fer unes quantes maniobres tot i pagant, la elevada taxa anual del gual.

D’un altra banda, com sigui que el carrer sense sortida es molt estret, els vehicles que il·legalment aparquen a la banda dreta, ho fan pujant a la vorera, amb la qual cosa, aquesta vorera queda inutilitzada pels vianants, però això comporta, que en haver cotxes mal aparcats en la banda dreta, alguns dels que aparquen en la banda esquerra, ho facin pujant-se també a la vorera pel temor a trobar-se el cotxe rallat, veient la poca amplada que queda per circular.

Diuen que han telefonat en diverses ocasions per denunciar els fets, però que la Guardia Urbana no ve a posar ordre.

Ara un dels Veïns ha trobat que en l’Acta del Ple de l’Ajuntament de 30/04/2004, es diu que s’aprova, que un funcionari de l’Ajuntament de Lleida, pugui treballar com a segon lloc de treball, en una empresa se seguretat, que sembla ser la que hi ha instal·lada al començament del carrer.
Han vist cotxes d’aquesta empresa, amb el seu anagrama publicitari, mal aparcats en la banda dreta del carrer, o simplement deixats a sobre del pas de vianants, on curiosament no són sancionats.

És pregunten, si han de pensar que aquesta empresa pot tenir algun tracte de favor, per part de la Guardia Urbana, de la que l’Alcalde en resulta ser el Cap?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]