lunes, 25 de enero de 2010

la Tira

Ai Pané, quina comèdia fa vostè



El diputat Pané, veien que s’atansen les eleccions al Parlament, ara es mostra intranquil i atent als problemes dels ciutadans. Ara es preocupa, veu problemàtiques per tot arreu...però ara, mentrestant porta tres anys al Parlament, en un partit que és Govern de la Generalitat i fins ara no s’espavila...

Ara reclama al Govern del que formen part, allunyar una línia de Alta Tensió d’una escola i institut de Pont de Suert, una reivindicació del poble des de fa molts anys (els Veïns diuen que és històrica).
Es veu que la línia passa prop del camp escolar i Pané demana al Govern que trobi una solució per que la línia elèctrica sigui allunyada.
El diputat de ICV, admet que hi ha un informe oficial, que avala la innocuïtat de la línia de alta tensió, però diu que “cal observar la prevenció i l’estalvi de riscos”.

Tot això sembla sonar a electoralisme hipòcrita i barat, perquè quan ell era regidor i Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida, a la vegada que la seva esposa, Rivadulla, era regidora de Medi Ambient, els Veïns d’alguns barris, com són El Secà, La Bordeta, Universitat, Cappont i també Ipcena, li van demanar en diverses ocasions resoldre la problemàtica ocasionada per les antenes de mòbils a la ciutat.
Ell els va convocar a diverses reunions que no van portar a res, ni res van solucionar, només van estar un passatemps com tot el que ell munta. Aquest assumpte fora fins i tot graciós, en veure la candidesa dels representants veïnals, si no fos perquè ens els edificis dels voltants d’aquestes antenes, també hi viu gent i per tant, nens. I resulta que hi ha serioses sospites, de que les radiacions emeses per antenes de mòbils perjudiquen la salut, però a més a més, als voltants de les antenes més antigues hi ha uns greus problemes de salut, que ja se’ls hi van explicar a ell i a l’Alcalde, que també estava present en la primera reunió.
Aleshores se’ls hi va demanar una solució, perquè els problemes de salut veïnal eren greus, mentre que les operadores no havien presentat cap informe oficial de innocuïtat i se’ls hi demanava allunyar les antenes de les persones atenent al principi de precaució, que era fonament de sentencies judicials favorables a la retirada d’antenes.
El ara diputat Pané i l’equip de govern municipal del moment, els hi van dir que “no estava comprovat que les radiacions perjudiquessin la salut de les persones”, ara però, sembla que deu d’estar comprovat, que les radiacions de la alta tensió, sí que la perjudiquen, a jutjar per la seva postura actual, quan ara té un informe de innocuïtat. A més, ara es recorda del principi de precaució (o prevenció, con ell diu), que no va voler considerar en l’assumpte de les antenes.

El diputat Pané sembla ser un especialista en dir avui, tot al contrari del que va fer ahir, tot i cobrant un gran sou públic. ¡Quina farsa més ben pagada!

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]