miércoles, 20 de enero de 2010

la Tira

Lleida, ciutat de "subidons"



¡ Alcalde, ja som internacionals ! Tenim les Fires internacionals de Vanitats que vos munteu, la Llotja internacional que ens costa molta pastarrufi, l’Aeroport internacional d’Alguaire que no té viatgers i ara el salts internacionals del Hunter. ¡Per fi som internacionals Alcalde! Per fi ens hem situat en l'ona de moda. Ara aquí també hi ha esdeveniments com a les capitals mes guays del mon.

A França tenen l’Spiderman francès que escala edificis com una aranya, aquí tenim al Hunter lleidatà que salta a les rotondes en un tres i no res.
Al passat 29 d’octubre prop de mitja nit, el Hunter va saltar amb parapente des del edifici més alt de la plaça Europa i va aterrar a sobre la gespa de la rotonda, tot esquivant el monument al water.

A la vista de les imatges, queda ben clar que aquest salt es va fer amb gran profusió de mitjans, filmació amb varies cameres, espectadors esperant-lo a la plaça, furgoneta de retirada ben aparcada etc etc, i la Guardia Urbana ni se’n va assabentar?

Sembla que no està permès fer aquestes coses perquè poden resultar perilloses, però el nostre Il·lustríssim Alcalde, Cap de la Guardia Urbana, tan enredat com està muntant les seves Fires, les Llotjes, l’Aeroport d’Alguaire, no es va assabentar de res fins que ara ha sortit a la premsa? Cap on mira aquest Alcalde?
Ell tant obsessionat com està, en pujar-nos als lleidatans d’una forma estratosfèrica tots els impostos, com l’impost de Circulació, les Escombraries, la Contribució, l’Aigua, els Guals, etc etc, encara no ha entès que la gent de Lleida no necessita dels seus “subidons” estratosfèrics d’impostos que ens deixen les butxaques escurades, és més, els Veïns de Lleida els odien. El que necessitem aquí a Lleida son “subidons” d’un altre tipus.

Mentrestant el salt lleidatà del Hunter s’està fent famós. ¡Qué subidón tio. Qué subidón!

¡Alcalde, els lleidatans preferim aquests subidons, als vostres subidons d’impostos!





(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:)
BASE Jump Edificio Lleida 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]