lunes, 11 de enero de 2010

la Tira

Els perillosos sots de vorera, a la Lleida del PCiTAL, de la Llotja, del Pla de l’Estació i del Pont de Príncep de Viana

S’atansen “els barbuts” i el fred apreta a les terres de Lleida. El glaç es present no pocs matins, en els tolls de les zones no urbanitzades, però també en unes quantes voreres de la ciutat.
Resulta que mentre en les ciutats avançades d’Europa, les voreres es fan sense sots perquè no s’hi pugui entollar l’aigua de la pluja, aquí en moltes voreres hi ha sots o esfondraments.
Mentre en les ciutats avançades d’Europa, les voreres tenen una petita pendent cap la calçada perquè l’aigua marxi cap els desguassos, aquí les voreres són planes.
Sembla que aquí aquest Ajuntament encara no s’hagi adonat d’aquests petits detalls; i els petits detalls també són importants.
Són unes qüestions que no es poden menysprear, perquè aleshores pot haver una desgracia i queda malament l’Ajuntament, incloent-hi al nostre Alcalde, en quedar palès el poc interès que té per fer les coses ben fetes, però a la vegada algú es pot fer molt mal. Sense anar més lluny, el divendres va morir una persona a Guipúscoa per una caiguda, en relliscar al gel del carrer.

Ve al cas, que el divendres va ploure i l’aigua va quedar entollada en els sots de vorera. Desprès amb la gelada del dissabte per la nit, l’aigua es va convertir en glaç, fent d’aquestes zones un pas perillós.
No han estat poques les persones que en els últims anys, han caigut al terra per patinar a sobre del glaç dels sots de vorera.

Senyoria Ros, quant arreglareu les voreres de Lleida, arribarà algun dia això?
No en podíeu haver arreglat una cada setmana?
Són sostenibles a la Lleida del 2.010 els perillosos sots de vorera?
Ho arreglarà vostè, o bé és que ho deixa perquè ho arregli “el maestro armero”, tal i com va fer el seu antecessor en el càrrec?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]