domingo, 31 de enero de 2010
La Bona Cuina

La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.

Espinacs a la catalana
Ingredients:
1 Kg d’espinacs
2 grans d’all
100 gr de panses
50 gr de pinyons
150 gr de mongetes blanques seques cuites
sal
pa fregit
oli d’oliva
Preparació:
Els espinacs es renten 3 o 4 vegades per treure’ls la terra que porten. Posarem una olla al foc amb aigua i quan comenci a bullir hi posarem els espinacs, deixant que bullin uns 10 minuts.
Ingredients:
1 Kg d’espinacs
2 grans d’all
100 gr de panses
50 gr de pinyons
150 gr de mongetes blanques seques cuites
sal
pa fregit
oli d’oliva
Preparació:
Els espinacs es renten 3 o 4 vegades per treure’ls la terra que porten. Posarem una olla al foc amb aigua i quan comenci a bullir hi posarem els espinacs, deixant que bullin uns 10 minuts.
A continuació els passarem per aigua freda. Els escorrerem perquè no desprenguin aigua quan els fregim.
A part, ficarem una paella al foc amb oli i quan estigui calent, posarem els alls picats; quan estiguin daurats afegirem els espinacs, deixant que es fregeixin bé i amb la sal necessària.
Passats uns 3 minuts afegirem les mongetes, perquè es fregeixi tot junt. Uns minuts abans de servir-ho a la taula, hi col·locarem les panses i els pinyons.
Ho presentarem en una safata, tot molt calent, i al seu voltant col·locarem triangles de pa fregit.
Etiquetas: bonacuina04
Suscribirse a Entradas [Atom]