domingo, 24 de enero de 2010
La Bona Cuina

La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.
Carxofes amb bolets

Ingredients:6 carxofes
½ kg de bolets
50 gr. de xoriço
100 gr. de pernil salat
1 ceba
½ vas de vi blanc
2 dents d’all
½ litre de brou
4 cullerades de oli d’oliva
sal i pebre
pebre vermell dolç
julivert
Preparació:Rentar les carxofes amb aigua i llimona, perquè no es posin negres.
Courem amb aigua i una mica de sal les carxofes senceres, desprès les escorrem i reservem. En una cassola ficarem l’oli i la ceba, quan estigui mig feta afegirem el pernil i el xoriço, deixarem coure una mica i afegirem els bolets. Salpebrem. Quan estiguin fets afegim el vi blanc, deixarem reduir i incorporarem una tasseta de brou, el pebre vermell, una picada d’alls i julivert.
Deixarem que es vagin estofant i finalment afegim les carxofes (només la part tendra). Deixarem al foc cinc minuts més i servir.
Etiquetas: bonacuina03
Suscribirse a Entradas [Atom]