sábado, 9 de enero de 2010
La Bona Cuina

La Bona Cuina es un espai de receptes de cuina, provades i experimentades, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta.
Arròs a la marinera
Ingredients:200 gr. d’arròs
1 got de salsa de tomàquet
200 gr. de musclos
2 alls
200 gr. de cloïsses
1 vas petit de vi blanc
2 cullerades d’oli
1 branca de julivert picada
12 fils de safrà (o colorant alimentari)
1 cullerada de pebre vermell dolç
sal
Preparació:Fica l’oli en un recipient, fregeix els alls i afegeix la salsa de tomàquet. Afegeix el vi blanc i deixa coure a foc lent fins que el líquid es redueix a la meitat. Fica el pebre roig dolç, remena uns segons i aboca 2 gots d’aigua (el doble en volum que d’arròs). Afegeix el safrà o colorant, porta a ebullició i posa sal al gust. Incorpora els musclos i les cloïsses i immediatament, l’arròs en forma de pluja. Deixa coure 15 minuts, treu del foc i deixa reposar 5 minuts. Abans de servir, empolsar-ho amb julivert.
Etiquetas: bonacuina02
Suscribirse a Entradas [Atom]