lunes, 21 de diciembre de 2009

Quan la percepció de la realitat desmenteix el discurs
Al juliol del 2008 es va inaugurar el pàrking de pagament de l’Hospital Arnau de Vilanova, un espai públic privatitzat pel Servei Català de la Salut, concretament per la Consellera de Salut, Geli i Delegat SCS a Lleida, Barranco, amb la total connivència del nostre Alcalde, Ros; tots tres membres del Partit Socialista.
En tot cas, era un aparcament públic gratuït i ara és de pagament. Un aparcament de pagament, que va costar 12 milions d’euros (o 2.000 milions de pessetes) construir-lo, quan amb molt menys, s’hagués pogut arranjar i ampliar el que hi havia gratuït.

El que hem vist, és que en aquest pàrking de pagament soterrani, hi entren pocs vehicles; la raó pot venir per dues bandes: o que l’estacionament es car, o que els Veïns de Lleida ja no volen pagar per aparcar. I és que, no oblidem,
Consellera, Delegat de Salut i Alcalde de Lleida, que a l’Hospital s’hi va per necessitat i no pas per caprici o de festa, a més, les discoteques tenen aparcament gratuït i en canvi l’Hospital, no.

Últimament ens ha arribat, que al carrer Germanies, que queda al costat de l’Arnau, l’Ajuntament ha posat també carril-bici, precisament en un tram on no han vist passar mai cap bicicleta?
El que queda palesa, és la molt dubtosa utilitat ciutadana que pot tenir aquest carril-bici, que per més senyes, tanca una illa de cases, totalment envoltada pel carril-bici; es a dir, hi ha carril-bici a Germanies, Enric Farreny, Passeig Onze de Setembre i a Rovira Roure. La pregunta és: perquè cal tant carril-bici en una zona en la que no es veu cap bicicleta?
Doncs, mireu, nosaltres pensem que l’única raó, ha estat el poder eliminar la setantena de places d’aparcament lliure que hi havia en tot el carrer Germanies. Es a dir “ajudar” a omplir el pàrking de l’Arnau, de la mateixa manera que el nostre Alcalde ha fet a Comandant Baiget i altres indrets similars. Què ens equivoquem potser?Quan se’ns va dir que el pàrking de pagament de l’Hospital Arnau, es feia “per ordenar l’aparcament en la zona”, potser no ho vam entendre bé i se’ns estava dient una altra cosa; que se’ns “ordenava pagar per aparcar”?

Una vegada més, el nostre Alcalde, sembla estar al costat de certes empreses (semblen ser sempre les mateixes) i no està al costat dels Veïns de Lleida. En fi, és el seu tarannà, fer desaparèixer tot el que era públic i per tant gratuït, per passar-ho a privat i per tant, a pagar si ho vols utilitzar.

Els Veïns de Lleida i perdem molt amb aquestes privatitzacions... i fins i tot, ens podem arribar a pensar, que ells privatitzant en treuen alguna cosa a canvi...

Etiquetas:


<< Página principal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]