lunes, 28 de diciembre de 2009

la Tira

Proposem la Fira Educa Gos“Lleida ciutat sostenible, acollidora, solidaria, la reina de les Fires, Lleida ciutat cultural , etc etc...” però es deixa algunes coses el nostre Alcalde, quan fa tantes lloances sobre la nostra ciutat; una ciutat més aviat bruta, amb un trànsit mal organitzat, amb un sistema de recollida de brossa nocturn sorollós que desperta als Veïns, amb uns impostos caríssims, amb un Ajuntament molt poc transparent etc etc.
O bé es diu tot, o no es diu res.

Els Veïns de Lleida estem tips de recordar-li al nostre Alcalde, que els carrers de la ciutat, vists per algú que no és d’aquí, semblen tenir poder hipnòtics, ja que aconsegueixen que tots els vianants caminin amb la vista fixada al terra. Serà que estan al aguait per veure si troben l’euro que vaig perdre l’altre dia? No, res d’això; és que a més de que per les voreres i calçades hi ha forats, pels carrers hi ha escampades les caques de gos pertinents, típiques, pintoresques, tradicionals, característiques, peculiars i representatives de Lleida. I és que senyors, Lleida sense les caques de gos pels carrers, seria una altra cosa, potser seria més Lleida. Perquè allò del “Ara Lleida”, doncs miri, es així: amb moltes caques de gos escampades pels carrers. I el nostre Alcalde no se’n assabenta; que potser viu en un altre mon?

Sens dubte ell que és tan internacional, tant savi i tant modern, sap que a Londres hi ha un lloc,
FixMyStreet, on cadascun pot denunciar la seva queixa ciutadana, i on hem vaig quedar bocabadat quan fa cosa d’un any vaig veure que hi havia un ciutadà que denunciava que en la seva zona, al carrer Talbot Road, hi havia un excrement de gos? Aquí tindríem de posar en el FixMyStreet, quan trobem un carrer que no ni ha cap, la qual cosa esta bastant difícil.

No sabem si aconseguirem tenir una ciutat neta de caques de gos, ni si l’Alcalde fa alguna cosa per solucionar aquest problema... o no fa res? Com que la resposta que més encaixa amb la realitat, sembla ser la segona, li farem arribar alguna proposta: com sigui que ell sempre vol donar a demostrar que té idees tan avançades; la informàtica municipal, el parc agroalimentari, el pagament de les multes telematiques etc etc, li volem proposar la Fira Educa Gos, es a dir, un espai on (i amb mètodes moderns dels que ell domina) se’ls hi ensenyi als gossos a recollir els seus propis excrements quan els seus propietaris no ho fan. Fora un sistema sostenible, solidari, cohesionador; i apa, una altra medalla pel nostre Alcalde, el medalliste de Ponent!

Etiquetas:


<< Página principal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]