lunes, 14 de diciembre de 2009

La Tira

No ens prengui el pel senyor Alcalde



En el ple de l’Ajuntament de Lleida corresponent al mes d’octubre, el regidor Camats va presentar una moció, sol·licitant publicar en pagina web, els convenis que signa l’Ajuntament amb les entitats de la ciutat. L’alcalde Ros com sempre, fent de “Doctor No”, va rebutjar la moció tot i al·legant que: “Aquí no hi ha Millets, hi ha transparència”.
Es a dir, Camats va demanar transparència i Ros li nega, però dient-li que ja ni ha? Qui ho entén això?

A banda de que tenim entès que hi ha una estadística de la UE que indica com l’Ajuntament de Lleida, demostra poca transparència. A més, de que el Síndic de Greuges, diu que una de les queixes més reiterades sobre l’Ajuntament, és precisament que no contesta els escrits dels Veïns de Lleida, quan és la seva obligació segons la llei. Nosaltres creiem que totes dues qüestions son certes i ben certes. També es cert, que en no poques ocasions, l’oposició de l’Ajuntament de Lleida ha denunciat que no se els hi donava accés a factures.

Nosaltres sabem de qui té quantitat de escrits adreçats a l’Alcalde incontestats, però és que a més, trobem a faltar la transparència de publicar tots els acords municipals en diari oficial, tal i com mana la llei; per exemple en altres ajuntaments, podem veure com publiquen tots els decrets d’Alcaldia numerats i tots els acords de la Junta de Govern Local en diari oficial, fins i tot estan penjats durant mesos del tauler d’anuncis del propi Ajuntament, tot el qual es pot comprovar.

A veure senyor Alcalde, com s’entén que vostè, no ens transparenti els acords municipals, ni els convenis d’entitats (que ve a ser el mateix), quan amb la llei a la mà està obligat a fer-ho, i en el ple de l’Ajuntament, ens digui que “Aquí hi ha transparència”?

No ens prengui el pel senyor Alcalde, que ja ens en queda poc i tenim la lletja sensació, de que vostè presideix un Consistori que destil·la opacitat.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]