miércoles, 30 de diciembre de 2009

Cartes al Director

Un Ajuntament incapaç de controlar el botellon i altres coses

Consumir begudes alcohòliques a la via publica, llençar papers, botelles, vasos o plàstics pel terra, fer necessitats fisiològiques pel carrer, estan penalitzats amb una sanció pel Reglament de Civisme que va aprovar l’Ajuntament de Lleida.

Diu la Regidora de Guardia Urbana a premsa tot sovint, quan es defensa de les increpacions legitimes dels ciutadans, que la Guardia Urbana fa moltes actuacions.
Molt bé. La Sra. Regidora ho diu i no permet que es posi en dubte, però jo li preguntaria: I aquestes actuacions tenen eficàcia?
Ho dic perquè veig sovint pels carrers, sobretot els divendres i dissabtes pel mati, com certes zones de la ciutat estan embrutades per papers, vasos, botelles, necessitats fisio. etc. Quan alguns dies he passat per aquestes zones a altes hores de la matinada, he vist el que passa: gent jove fen “botellon” tranquil·lament i la Guardia Urbana no l’he vista mai.
Tinc entès que en aquestes ocasions i allí, es venen al carrer, coses que no són precisament caramels de menta i la Guardia Urbana no compareix.
Com comprendran, prefereixo no assenyalar per respecte als veïns de la zona, aquestes raconades concretes, però em consta, en veure les seves respostes a premsa, que la Regidora i per tant l’Alcaldia coneixen molt bé aquesta problemàtica.

Es a dir, es va aprovar un Reglament de Civisme i a la vegada es permet el incivisme. Quina farsa és aquesta?

Com es pot entendre, que la Guardia Urbana es dediqui a perseguir als vehicles mal aparcats i faci molts viatges amb la grua, i en canvi no es persegueix, ni el botellon, ni el embrutar els carrers, ni la venta d’estupefaents en la via publica? És un fet, que al nostre país pots comprar begudes alcohòliques que són droga dura, sense que et demanin el DNI. De la mateixa manera que queda clar, que aquí les persones educades no estem de moda, aquí triomfa l’incivisme amb el consentiment institucional.

Cada vegada estic més convençuda, que s’ocupen a plena dedicació dels cotxes perquè amb ells recapten molts diners, cosa que tindrien difícil amb els joves. És decebedor, comprovar que l’única obsessió de l’Ajuntament és la recaptació i no la convivència respectuosa. Desprès, en arribar la campanya electoral, ens diran que estan al servei de les persones.

¡ Quanta hipocresia !

Teresa M.



--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant . En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:
ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]