jueves, 26 de noviembre de 2009

La Tira

L’alcalde Ros, està nerviós



El nostre alcalde, Àngel Ros, està molt nerviós; així se’l veu i ho confirmen els seus mes propers col·laboradors. Les seves intervencions publiques no demostren tranquil·litat, sinó totalment al contrari. El que ningú explica però, és el perquè, d’aquest nerviosisme descontrolat?

Fa tant sols quinze dies, que la premsa local va publicar unes extenses informacions, denunciant que “Una firma implicada en la trama Pretoria, impulsa 2.000 pisos nous a Lleida”. La constructora local, Batlle-Cervera, desprès Cervera-Batlle, desprès Cerbat SL, que sembla té a veure amb Procam, empresa imputada per la Audiència Nacional en el cas Pretoria. Segons la premsa.
Cerbat SL, hauria pagat a l’Ajuntament els 49’5 milions d’euros per les dues parcel·les on es tenen de construir les torres de la Llotja. Diu que és un import (els 49’5 milions), que segons fonts immobiliàries del moment “era un import desorbitat”. I aquesta empresa, tot i sent “un import desorbitat”, ho va comprar. En aquest sentit, no es diu si és que potser li sobraven els diners, o és que volia ajudar a l’Ajuntament?

Es diu que Cerbat SL i Procam tenen majoria, en les parcel·les SUR-42 i SUR-31. Unes parcel·les en les que al 2008, l’Ajuntament va impulsar una modificació del PGM, autoritzant “un augment d edificabilitat de 516 pisos” en aquestes dues parcel·les, al·legant la Paeria, que “amb la construcció dels pisos previstos, no els sortirien els comptes a les empreses”?

Què tenim d’entendre davant d’aquestes informacions?

Davant d’aquesta informació de premsa, l’Alcalde no ha donat explicacions a la opinió publica, per tal de justificar aquest assumpte, que ja sembla fosc i sospitós. És un silenci perillós, perquè en certa manera, escenifica que no té defensa i atorga total credibilitat a la publicació. Recordem allò que diuen: “Qui calla atorga”.
Que el nostre Alcalde està molt nerviós, es un fet. Que té motius per estar-hi, potser també. Cal tenir en compte aquest assumpte i tal vegada algun altre, dels que han estat autoritzats pel nostre Alcalde.
Pot ser que el seu nerviosisme, delati algun comportament erroni?

Molt mal rotllo, senyor Alcalde.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]