viernes, 13 de noviembre de 2009

La Tira

Lleida, el municipi petoner...
smouaaaakksss....,petonassos,  "Petons i experiències" 




No tinc noticia de que en lloc hagi una ciutat o poble tant petoner com Lleida; és que vas pels carrers i et trobes a cada moment uns cartells del smouakkkk tant afectuosos, que donen ganes de besar-se a tots els que passen pel costat : al repartidor de butà que passa amb una bombona al coll, a la veïna que va carregada amb les bosses de la compra, al jubilat que assegut al banc pren el sol, al aturat que amb cara de resignat dona voltes pel carrer passant tots els “lunes al sol” (i a ell que li expliques?), al guàrdia que va posant les seves multes del dia per aparcar en doble fila, al escombriaire que va pel carrer acompanyant al “carro da merda”, que diuen els italians, al conductor de l’autobús que ens té esfereïts amb les seves sobtades arrancades i frenades...diu que fa uns dies van veure al inspector dels comptadors de la llum amb la cara plena de llavis femenins marcats...¡ostras tu; com està el personal, ho aprofiten tot, smouakkkss..petonassos a tuti plen!

I és que la macro campanya de repartiment municipal de petons per tots el carrers de Lleida, està començant a ser un fenomen social que augmenta sens dubte la sostenibilitat de la que tant parla el nostre Alcalde.


Diu que a la Ministra de Salut no li agrada la campanya, que ella en trobar-nos afectats per la grip porcina, va manar que no ens féssim petons. Caram aquests de Madrid, sempre estan posant pals a les rodes; que mirin cap un altre costat, que en altres ocasions ho han fet.

Diu que la ONU està estudiant el fenomen del smouaaaak lleidatà. És veu que tenen previst declarar-ho de interès mundial, diu que sospiten que “disuelve la mala leche”.

Ai carai, ves quines coses tenim a Lleida, qui ho anava a dir, que un dia poguéssim arribar a tenir un veïnatge tant petoner, i tot gràcies al nostre Alcalde que és un model de sostenibilitat.
Es clar que...molts petonassos i molts smouaaakkss..., però diu que és la tercera ciutat de tot Espanya amb l’impost de circulació més car. També diu que aquest és dels municipis on més es paga d’IBI.

Però escolteu Alcalde, vos que feu sempre fila de simpàtic i bona persona; Com és que paguem tant a Lleida? Com és que Lleida es la ciutat més cara de tota Espanya en impostos municipals? És sostenible que estiguem tant descompensats?

Així que, tal i com diu l’actual lema municipal “Petons i experiències”, els lleidatans ens donem petonassos per totes les places i carrers de la ciutat, però Alcalde; quan viurem l’experiència existencial, de veure com vostè ens baixa els impostos.

Ei, il·lustríssim, tindrem algun dia aquesta experiència?

Mentrestant, smuaaakkkss, petonassos i experiències sostenibles..!!!!!!

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]