miércoles, 4 de noviembre de 2009

La Tira

A Madrid no es pagava taxa per recollida de brossa, però a Lleida, sí



A Lleida també es parla i molt en contra la pujada d’impostos, però la gent no sembla recordar-se de la taxa municipal per recollida de la brossa, que no és barata.
Ara resulta que els “madrileños” es manifesten i surten al carrer contra el seu alcalde, Gallardón, precisament per la implantació de la taxa per recollida de la brossa.
Gallardón va poder superar la protesta pels parquímetres de la passada legislatura; una protesta que era centrada només en unes zones, però ara, la protesta és general i aplega tot Madrid, uneix a treballadors amb comerciants, i fins i tot, sembla que sumen votants del PP als majoritaris del PSOE.
Resulta curiós, com els militants del PSOE a Madrid estan al front de la protesta, però en canvi els militants del mateix partit a Lleida, no diguin ni piu, veient que l’Ajuntament cada any ens puja l’IBI, però no retira la taxa per recollida de brossa?

L’Ajuntament de Madrid fa uns setze anys que va aprovar pujar l'IBI, a la vegada que en compensació, eliminava la taxa de recollida de escombraries. En el seu dia, els hi va explicar l’Ajuntament, que la taxa quedava inclosa dintre del rebut de l'IBI.

La crisi ha fet que Gallardón torni a implantar la taxa, una decisió que està sent contestada amb ràbia pels Veïns de Madrid. Però ell està acostumat a les polèmiques i que li aboquin bosses de brossa pel carrer no el treu de polleguera, encara que el podrien treure de l’alcaldia.

Però com és que a Lleida, també ens han estat apujant l’IBI, any rere any (aquest any un 10% de mitjana) i no obstant, no ens han suprimit en cap moment, la taxa per recollida de escombraries?

A veure Sr. Alcalde, a que espera vostè per treure’ns la taxa als lleidatans, a més ara estem en temps de crisi? Com és que vostè i el seu col·lega anterior no ens la van treure? Perquè, que passarà a més a més, si el TSJC dicta finalment sentencia en contra de l’Ajuntament, per canviar vostè el contracte de l’anterior empresa a un altra que no podria demostrar que tenia experiència en la recollida de escombraries, ja que es dedicava a la construcció?

D’aquest tema, el nostre Alcalde que tant i tant xerra per tots el micròfons de la ciutat als quatre vents, no en diu res de res, però si la sentencia surt desfavorable a l’Ajuntament, la brillant idea de canviar d’empresa sense respectar el requisits legals, ens pot suposar a tots els lleidatans, tenir de pagar dues vegades la taxa de recollida de brossa durant uns anys; la de l’actual empresa i la de la indemnització a la empresa antiga.
Li demanem que d’aquí endavant, quan vostè vulgui fer apostes temeràries, aposteu els vostres diners, no els dels Veïns de Lleida.

Senyor Alcalde, quan pensa retirar-nos la taxa de recollida de brossa?
Vostè va fer la seva campanya electoral amb un eslògan que deia: “Àngel Ros alcalde, perquè li agrada Lleida”, i si li agrada tant Lleida, com és que no ens treu la taxa?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]