martes, 10 de noviembre de 2009

Cartes al Director

Un santcolomenc emprenyat
   
Jo sóc de Santa Coloma de tota la vida. He vist les successives onades d'immigració; primer espanyola i ara de la resta del món que han anat ocupant aquest poblet abans deliciós.

He vist com un urbanisme sense escrúpols ni miraments es carregava aquest poblet on hi havia estiuejat la família de l'escriptor Josep Maria de Sagarra.

Encara que sembli increïble, Santa Coloma i Montcada eren indrets molt acreditats per a estiuejants selectes, per les seves fonts, paratges i frescor.

Un dels responsables de l'urbanisme tercermundista que es va carregar aquest poble, permeten que esdevingués un guetto i impedint-ne la integració de llurs habitants, fou el pare d'en Múñoz, un murcià franquiste furibund, que es va enriquir de valent.

He vist com els sociates li van fer el llit al pobre Lluís Hernández, un home honest i íntegre, per a assolir per tots els mitjans l'Alcaldia.

He vist que quan la Manuela de Madre, vinguda de la seva Andalusia natal, va ser nomenada Alcaldessa, li va faltar temps per a anar a viure a la zona alta i exclusiva de Barcelona.

He vist el cinisme d'en Múñoz, regalant llibres per a garantir-se els vots, mentre ell viu luxosament al Turó Park i es proclamà cínicament una persona d'esquerres de tota la vida. I ara veig que tota aquesta empastifada finalment ha arribat a la Generalitat.

La veritat tot plegat és tristíssim i per plorar. No tenen escrúpols, miraments ni vergonya de cap mena. Aquesta xuma em recorda l'Alfonso Guerra, dels grans discursos lerrouixistes i després luxós nivell de vida: gran fortuna personal havent-se dedicat a la política, fills a escoles angleses d'èlit, amants i ús privat dels bens de l'Estat com l'avió Mystere.

Ja ho deia en Josep Pla: "L'esquerra xerrant molt, no diu res i fa tot el contrari d'allò que diu".



Un santcolomenc

--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant . En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:
ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]