jueves, 29 de octubre de 2009

La Tira

Gómez, un regidor embrollador



Ens diuen que el passat dia 27, Gómez , regidor de Participació de l’Ajuntament de Lleida, va convocar a unes entitats del barri de Cappont, per tal de muntar el “Consell de barri”, una mena de grup de consulta que sembla voler anular la representativitat, que li dona el Conveni amb l’Associació de Veïns del barri, redactat per l’Ajuntament i on es diu: "l’AVV de Cappont, és la interlocutora vàlida davant l’Ajuntament per a representar als Veïns del barri”, signat, Àngel Ros Domingo, Alcalde.

Des de l’Associació ens diuen que ells continuaran prenen totes les decisions que creguin convenients des de la seva independència i que en cap moment es senten sotmesos, a les decisions que pugui prendre el grup, “Consell de barri”, simplement hi van perquè els convoquen. Però ells en cap moment han demanant que es munti aquest Consell.

El cas és, que creiem que el Regidor, va fer exposar al President dels Comerciants, que “tenia unes botigues a la Av. Garrigues, que demanaven que posessin parquímetre a la zona, perquè els seus clients així els hi demanaven per anar a comprar”. A veure, aquest President sempre està amb la mateixa cançó, quan a la plaça Blas Infante hi ha un pàrking que està buit; és que potser ell hi té, algun interès directe amb el parquímetre?.

La següent reacció previsible del Regidor no va ser un altra, que dir que si hi havia demanda es podia estudiar. Per la seva part, l’Associació de Veïns es va oposar dient que el parquímetre era un tema recaptatori, perjudicial pels Veïns del barri.
És cert que els parquímetres no són més que un gran negoci per algú o alguns, però un negoci que paguen els Veïns, un impost més, per si ja no en teníem prou.

Abans però, Gómez acabava de dir-los, que ens tenim de desplaçar per la ciutat, a peu, o amb transport públic. Doncs per la mateixa raó anem tots a comprar a peu o en transport públic.


Potser caldria, que Gómez no intentés manipular més, en contra dels Veïns de Cappont; que miri al arxiu i veurà com des del seu propi Departament, des de Participació, es van editar i distribuir, temps endarrera, unes cartolines de Sostenibilitat, on es diu:

MOU-TE SENSE COTXE
Millor a peu, amb bici o amb bus.

L’Alcalde acaba de declararar que Lleida és la segona ciutat de Catalunya en congressos. A mi em sembla que es la primera en hipocresia. ¡Quanta hipocresia! Ei, Sr. Alcalde, Mestre, que passa en aquest Ajuntament?


Ei Mestre, que passa amb aquesta banda?


(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:)
La Banda está borracha

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]